Senin, 08 Januari 2018

SocialX combineert het concept van sociale media met lessen van het opbouwen van cripto en hun gemeenschap


Wat is SocialX?

SocialX is een project dat draait op een blockchain platform dat community ontwikkeling en sociale interactie ondersteunt met cryptococcale prijzen. SocialX combineert het concept van sociale media met lessen van het opbouwen van cripto en hun gemeenschap. Met SocialX hoeft u uw photo's en video's niet op een centraal platform te plaatsen.
Ons platform maakt gebruik van de nieuwste blockchain technologie om korte laadtijden te waarborgen.

SocialX - Social Media Platform Op basis van Criptocurrency groeit steeds meer een aantal innovatieve ICO-projecten, waaronder Project SocialX. latent we meer details zien wat dit SocialX-project is.

Wat do met SocialX worden difference?

- U kunt u u sociale status en inhoud uploaden (foto's, video's, live streaming) en een cripto-prijs krijgen.
- Volg en stem de inhoud die je wilt.
- Stuur een bericht naar je vrienden.
- Stuur geld en slim contract.

Wat zijn de voordelen van SocialX?

Hier zijn enkele SocialX-functies:
Wij geloven dat goede inhoud, ook bij een klein aantal volgers, gewaardeerd moet worden. Ons Upvoting System herkent de waarde van uw photo's en video's en beloont u met cryptocurrency.

Meer creativiteit:

Populaire sociale media netwerken kunnen het ideal van vrijheid van meningsuiting niet handhaven. Wij denken dat de gecentraliseerde architectuur van populaire sociale netwerken hen in een situatie stelt waarin de naleving van de wet- en regelgeving van censuur een must is als ze een bedrijf moeten runnen. Daarom is SocialX anders.

Verbind met je vrienden via versleutelde messenger en wisselkoers:

SocialX is meer and alleen een boodschapper. U kunt slimme betalingen en contracten naar vrienden vanuit binnenkomende chats verzenden terwijl u de standaard versleutelde berichtendienst geniet, met behulp van een peer-to-peer-protocol dat niet staat op gecentraliseerde servers. SocialX zal de meest veilige en meest betrouwbare chat app bieden.

Verdien geld van je foto's door licenties voor anderen:

Met ons standaard Licensing Management kunt u bepalen of u uw photo's privé wilt houden of als u uw photo's wilt verkopen aan anderen in voor tokens ruil. Bijvoorbeeld, iwand uw foto's kopen om ze op hun website te gebruiken.

Livestreamers:

Een goede live stream kan enorme waarde voor de luisteraar genereren. Daarom zal SocialX Livestreams in onze gemeenschap vlot integreren.

Refferal systeem om onze gemeenschap te laten groeien:


Een groeiende gebruikersbasis is de sleutel tot succesvol social networking. Wij denen dat onze USP de aandacht van foto- en videoliefhebbers gemakkelijk zal trekken, maar we zullen een betaalde verwijzingssysteem bevatten om uw vrienden en familie te stimuleren om zich or SocialX aan te sluiten.


Maak deel uit van deze SocialX Revolution technologie:

Wanneer aan u deelneemt SocialX ICO, zult u niet alleen een deel van uitmaken revolutionair platform echte waarde biedt dat aan de makers, maar ook een van een gedecentraliseerde vroege adoptie Economische Beweging. De bijdrager krijgt een SocialX Token, dat kan worden op de hoofdwisseling verhandeld en kan zijn voor winst genereren eigenaar.

SocialX Roadmap:

TestNet Quarter 4 2017 vroege release
Quarter 4 2017 Community Photos & Video (Alpha)

Na Weken testen willen we leven met onze Alpha Dapp Versie die photo- en videogeenschappen omvat meth fotostromen, opvalsystemen, opmerkingen en privéberichten.

Hoe kan ik bijdragen aan deze SocialX?

Gewoon door te investeren in presale token SocialX, hoe kan we genoeg ETH versturen die we alleen in dit project willen investeren, of meer details verwijzen direct naar het schema van Pre-sale SocialX dit.


SocialX Token Details:

Token Naam: SocialX
Symbool Token: SOCX
Platform: Ethereum

Distributie Token:

- 50% van de verkochte tokens.
- 30% van de totale token voor SocialX team
- 16% voor bijdragenbeloning
- 4% voor bounty programma

Team SocialX



Voor meer informatie over SocialX zie hieronder:

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

HUMANCOIN

Ini sebuah proyek yang terdesentralisasi dengan nilai yang sangat menguntungkan bagi calon investor dan ini adalah salah satu pro...